پایگاه رسمی حامیان دهقان ناصرآبادی94/95

دهقان ناصرآبادی پرکاربردترین نماینده شهرستان کازرون در مجلس هشتم،مرد تلاش و عمل

پایگاه رسمی حامیان دهقان ناصرآبادی94/95

دهقان ناصرآبادی پرکاربردترین نماینده شهرستان کازرون در مجلس هشتم،مرد تلاش و عمل

مشخصات بلاگ

حاج غلامرضا دهقان ناصرآبادی پرکاربردترین نماینده شهرستان کازرون در مجلس هشتم، مرد تلاش و عمل،ناصر آبادی مرد ایده آل تمامی مردمان شهرستان کازرون از خشت تا کازرون و از چنارشاهیجان تا نودان(مجلس دهم)

بایگانی

متن کامل نطق پایان دستور این نماینده مجلس بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

با تقدیم بهترین درودها به پیشگاه محبوب دلهای دیدار و جانهای سرشار، معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، و درود بیکران بر جانشین به حق وی، مقتدای محرومان و مستضعفان جهان، مقام معظم رهبری، و پاسداشت یاد و خاطرة ستارگان پرفروغ ایثار و مقاومت، شهدای والامقام انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، و همچنین تبریک حلول ماه رحمت و مغفرت، ماه عشق و سعادت و جلوه نورانی حضرت رحمان، رمضان کریم به تمام مسلمانان جهان، و با درود بیکران به امت شهید پرور ایران، مردم فرهنگ دوست و فرهیخته استان ادب پرور فارس و اهالی شریف و خونگرم شهرستان کازرون، خطه ادب، هنر و حماسه، که همواره در راه سرافرازی ایرانی آباد و آزاد تلاش کرده و با گام های پر صلابت خود، اعتقاد راسخ خویش را به ولایت مطلقه فقیه ثابت نموده اند.

همانطور که مستحضرید دهه چهارم انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری بنام دهه عدالت و پیشرفت نامگذاری شده، که اجرایی شدن این مهم ساز و کارهایی را لازم داشت که معظم له با درایت ستودنی خویش در ابتدای هر یک از سال های این دهه با سلسله پیام هایی که هر یک لازم و ملزوم همدیگرند ضمن تبیین سیاست های کلی، و روشن نمودن مسیر حرکت قافله پویایی امت اسلامی، آنان را از خطرات احتمالی که در صورت تساهل و غفلت با آن مواجه خواهند گردید، آگاه می سازد. اما آنچه که در این سال وظیفه و مسئولیت همه قوای حاکم در نظام جمهوری اسلامی را دو چندان می نماید نامگذاری این سال از سوی مقام معظم رهبری بنام سال جهاد اقتصادی است.

یکی از استراتژی هایی که در سال جاری باید سر لوحه امورمان قرار دهیم جهاد عظیم در شناسایی موانع و مشکلات اقتصادی کشور است. جهادی فراگیر در همه عرصه های اقتصادی برای آسیب شناسی و مانع شناسی معضلات پیش روی توسعه کشور. بر این اساس شناسایی موانع داخلی و خارجی رشد و توسعه اقتصاد کشور که از محورهای اصلی بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال و سفر به منطقه عظیم پارس جنوبی می باشد، ضرورتی دوچندان می یابد. شناسایی و رصد تحولات جهانی، افق بیست سال آینده اقتصاد دنیا و شاخص های رشد و ارتقای علمی و فنی در ایران اسلامی، در کنار توجه بیشتر به مسائلی که از طریق علم به تولید ثروت می انجامد، آرایش، برنامه ریزی و تبیین اهداف جهادی و آموزش نیروهای ماهر و متعهد، ما را در تحقق این شعار یاری می نماید. بی شک یکی از اهداف دشمن جلوگیری از دست یابی ایران به علوم و فنون مختلف، رشد اقتصادی و توسعه همه جانبه کشور است. به همین لحاظ دشمنان قسم خورده با ناکارآمد جلوه دادن نظام و بحرانی نشان دادن اوضاع داخلی با مانور بر روی تحریم های اقتصادی، در صدد رسیدن به اهداف شوم خود می باشند.


سرلوحه قرار دادن رهنمود های مقام معظم رهبری برای تحقق موضوع، هوشیاری مسئولین، پرهیز از مناقشات سیاسی و جناحی، افزایش توان دستگاه ها و وسازمان ها، عملکرد مناسب رسانه ها و همراهی همه اقشار مختلف مردمی، در کنار توجه جدی نمایندگان به تصویب لوایح و طرح هایی که حرکت جهاد اقتصادی را شتاب بیشتری بخشد، اقتصاد کشور را متحول و دگرگون می نماید.

موضوع دیگری که جهاد اقتصادی را رنگ و جلایی دیگر می بخشد همان تاکید معظم له بر ایجاد فرهنگ کار و شراکت همه ملت ایران در این جهاد اقتصادی است. امید است با فرهنگ سازی برای تلاش مضاعف و همکاری مردم در اداره اقتصاد کشور، فصلی دیگر از تلاش و کار برای ایرانی آباد و سرافراز را شاهد باشیم.

ابلاغ سیاست های کلی اشتغال از سوی مقام معظم رهبری نشانگر دغدغۀ ایشان به مقولۀ اشتغال است. یکی از مهم ترین دغدغه های فعلی کشور با توجه به شرایط اقتصادی موجود، بحث بیکاری و لزوم اشتغالزایی است. ابلاغ این سیاست ها نشان از حساسیت و اهمیت این مهم و نگرانی از وضعیت موجود اقتصادی و اشتغال است. بی تردید در گام اول آنچه این سیاست های راهبردی را میسّر می نماید، اعتقاد مسئولین به توسعه اقتصادی است.

برای این کار ضرورت دارد صندوق توسعه ملی راه اندازی و میزان سرمایه گذاری و تأمین بودجه های عمرانی افزایش یابد. بازار پول و سرمایه ساماندهی و درآمد کشور ارتقاء یابد. در اجرای پروژه های عمرانی و زیربنایی تسریع، و موانع توقف طرح ها مرتفع گردد. زیر ساخت های صنعت گردشگری مهیّا، و فرهنگ کار و تلاش در کشور نهادینه شود. از تولیدات داخلی حمایت، و از واردات بی رویه که نظام اقتصادی کشور را پریشان نموده است جلوگیری گردد. ساختارهای موجود در زمینه ایجاد اشتغال اصلاح، و برای ایجاد مشاغل پایدار با توجه به ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای نیروی کار، تلاش مضاعف صورت پذیرد.

همۀ بندهای سیاست ابلاغی نیاز به موشکافی و برنامه ریزی داشته، و اجرای کامل این ابلاغیه است که می تواند سیاست ها و برنامه های دولت در خصوص اشتغال را به صورت صحیح و مناسب محقق نماید. بی شک عدم توجه به این سیاست ها مانع از دست یابی به اهداف اشتغال است.

امّا مشکلات حوزه انتخابیه ام:

1- عزیزان همانگونه که مستحضرید وقوع خشکسالی های پی در پی در استان پهناور فارس، به خصوص شهرستان کازرون حکایت بسیار غم انگیزی است. خطه ای که سال ها رتبه اول تولیدات دامی، باغی و زراعی از جمله گندم را به خود اختصاص داده است و مردم سخت کوش آن دیار که از مجاهدین خط مقدم عرصه تولید می باشند، این روزها در انزوا و فلاکت به سر می برند. کسانی که همواره در انجام امور خیریه از قبیل احداث و ایجاد مراکز علمی، فرهنگی پیش قدم بوده، حامی مستمندان و محرومان بود اند، و به عنوان قهرمان در عرصه جهاد اقتصادی از آنان یاد می گردید، امروز به لحاظ عوارض ناشی از خشکسالی و قهر طبیعت و از دست دادن باغ و دام و زارعت و مقروض بودن به شبکه های بانکی، یا تحت تعقیب قضایی اند، یا در زندانها بسر می برند. امّا علیرغم فریاد و هشدار آیات عظام، نمایندگان مردم در مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی، مسئولین اجرایی کشور به این موضوع کمترین توجهی نیز نداشته اند. امروز به عنوان خادم ملّت شریف و بزرگوار ایران بر خود لازم می دانم که صدای نالۀ مظلومانه کشاورزان عزیز و عشایر غیور خطۀ فارس را از طریق این تریبون به گوش مسئولین محترم کشور برسانم، شاید که گوشی شنوا و فریادرسی، دردهایی که گریبانگیر این عزیزان است را درمان نماید.

2- مشکل عمده اساسی دیگر که امروز بیش از پیش تهدید جدّی برای کشور محسوب می گردد بیکاری جوانان جویای کار به خصوص قشر تحصیلکرده دانشگاهی به عنوان سرمایه های اصلی کشور و نظام است. بالا بودن نرخ بیکاری در استان فارس به خصوص شهرستان کازرون منجر به حاکم شدن فضای یأس و ناامیدی بر جوانان عزیز، خلاق و مستعد این سامان گردیده و به جای آنکه این جوانان موجب رشد و بالندگی و توسعه و تکامل کشور گردند، منزوی شده، که این امر هم تا حدودی متأثر از اقتصاد وابسته به کشاورزی این منطقه و عوارض ناشی از خشکسالی در سالهای اخیر می باشد، که به هر حال این موضوع می تواند موجب آسیب و خطر جدی برای جامعه جوان ما، باشد.

متأسفانه موضوعی که اخیراً مانع از اشتغال جوانان لایق و متخصص در مناطق گازی و نفت‌خیز جنوب به خصوص در استان های بوشهر و خوزستان می باشد، طرح مبحثی به عنوان پذیرش صرف نیروهای بومی در آن مناطق است، که به نظر می رسد این امر زیبنده نظام جمهوری اسلامی نباشد. چرا که اولاً حوزة تأثیرپذیری اینگونه مناطق در قانون تعریف شده و بسیاری از مناطق فارس و بخش هایی از استان کهکیلویه و بویراحمد جزء حوزۀ تأثیرپذیری مناطق گازی و نفت پارس جنوبی و خوزستان می باشند، و از طرفی همین مناطق به عنوان منطقه پشتیبان، وظیفه تأمین بسیاری از مایحتاج و حتی تأمین آب شرب مورد نیاز این گونه مناطق صنعتی را به عهده دارند، و طرح چنین موضوعی با عدالت مورد نظر دولت منافات جدی دارد. لذا ضمن تذکر به مسئولین محترم، تجدید نظر در این تصمیم می تواند چاره ساز این معضل اساسی باشد.

3- از جمله شاخص ها و وجه تمایز این دولت با دولتهای دیگر عدالت محوری و مهرورزی آن است. موضوعی که امروز موجبات نگرانی و اعتراضات عمومی مردم شریف شهرستان کازرون و مسئولین و مقامات محترم محلی و مذهبی را فراهم نموده اعمال و تعیین تعرفه برق مصرفی این شهرستان براساس شاخص مناطق سردسیری بدون لحاظ شرایط جغرافیایی و منطقه ای می باشد. این در حالی است که این شهرستان در منتهی الیه جنوب غربی استان فارس و در جوار استانهای گرمسیری درجه یک، همچون بوشهر و خوزستان واقع، و درجه دما و حرارت در این منطقه به بیش از پنجاه درجه نیز می رسد. این امر با توجه به اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها فشار مضاعف مالی را به مردم وارد و نارضایتی عمومی را فراهم نموده است. بنابراین ضمن تذکر به مسئولین محترم وزارت نیرو، از آنان می خواهم که ضمن تجدیدنظر نسبت به تغییر تعرفه برق مصرفی مردم شهرستان کازرون اقدام، و با لحاظ این شهرستان در زمرۀ مناطق گرمسیری درجه یک، نگرانی و دغدغه مردم را پایان دهند.

4- با توجه به اینکه بارها این جمله را از مقامات عالی اجرایی کشور شنیده ام، که مصوبات هیأت محترم دولت ناموس دولت محسوب می شود، لیکن تاکنون تعداد قابل توجهی از این مصوبات اجرایی نگردیده و همچنان معطل باقی مانده است. لذا از مسئولین محترم اجرایی می خواهم که نسبت به اجرایی شدن این مصوبات خصوصاً ایجاد و احداث راه آهن فارس - خوزستان از طریق کازرون با مشارکت وزارت نفت تسریع و اقدام لازم معمول فرمایند.

در پایان بر خود لازم می دانم که از زحمات خواهر گرامی سرکار خانم دکتر وحید دستجردی وزیر محترمه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با تشریف فرمایی به این شهرستان دستور آغاز عملیات اجرایی بیمارستان های 32 تختخوابی بخش چنارشاهیجان و 206 تختخوابی کازرون را در جهت ارتقاء نظام بهداشت و درمان را صادر فرمودند، کمال تقدیر و تشکر داشته باشم و توفیق روزافزون این وزیر دلسوز را از درگاه احدیت مسئلت نمایم.

همچنین جا دارد از زحمات برادر عزیز و ارجمند جناب آقای مهندس احمدی معاونت محترم وزیر و مدیرعامل شرکت شرکتهای صنعتی ایران که در سال جهاد اقتصادی با لبیک گفتن به پیام ولی امر مسلمین جهان با حضور در شهرستان کازرون در جهت ایجاد فضای مناسب برای کسب و کار در عرصه اقتصادی دستور آغاز عملیات اجرایی سه شهرک صنعتی را در بخش های چنارشاهیجان، جره و بالاده و مرکزی این شهرستان را صادر فرمودند، تقدیر و تشکر شایسته ای را داشته باشم.

از برادر عزیز دیگرم جناب آقای مهندس نامجو وزیر محترم نیرو و معاونین محترم ایشان که در سال جهاد اقتصادی با حضور در بخش جره و بالاده شهرستان کازرون دستور آغاز عملیات اجرایی سد نرگسی را که انشاالله در زمان بهره برداری نقش به سزایی در رشد و شکوفایی اقتصاد منطقه ای و ملّی ایفاد می نماید، تقدیر و تشکر نموده، و از درگاه پروردگار بزرگ در این روزهای مبارک توفیق و بهروزی این عزیزان و تمامی مسئولین نظام جمهوری اسلامی که دل در گرو خدمت به ملّت بزرگوار ایران دارند، آرزو می نمایم.

« والسلام علیکم و رحمه الله»
  • حامیان ناصرآبادی بزرگ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی